Sport

Zwemvierdaagse in De Hardenberg 19 t/m 23 februari

- advertentie -

Finsterwolde -Tijdens de krokusvakantie wordt door zwemvereniging de Hardenberg uit Finsterwolde de zwem4daagse georganiseerd in het overdekte zwembad te Finsterwolde.

- advertentie -
Van 19 tot en met  23 februari vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur, kun je 2 afstanden zwemmen en dit evenement is hiermee geschikt voor alle leeftijden, mits je in het bezit bent van zwemdiploma A! Aanmelden is niet nodig, gewoon op tijd aanwezig zijn voor de inschrijving en lekker vier dagen zwemmen, voor slechts 10 euro. De zwemvereniging kan dit aanbieden met dank aan een bijdrage van STILO.
Hierdoor kan de vereniging het zwemmen en de vereniging weer op de kaart zetten na de dip van de corona periode. Het is bewonderenswaardig dat de leden en het bestuur van deze zwemvereniging dit voor de inwoners organiseren. Kom dus zeker langs om mee te doen en ontvang ook nog een leuke deelname herinnering.
De zwem4daagse wordt vrijdagavond afgesloten met DISCO zwemmen. Je kunt er ook voor kiezen om alleen deel te nemen aan discozwemmen. De entree voor het discozwemmen is slechts 3 euro.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button