Sport

SV THOS Beerta tekent overeenkomst met trainer Danny Jager

- advertentie -

Beerta – Danny Jager wordt de nieuwe trainer van het eerste elftal van SV THOS Beerta met ingang van het seizoen 2024/2025. Hij heeft op 15 februari een contract getekend voor minimaal 2 seizoenen en zal Bob Mulder opvolgen.

- advertentie -

Danny is geen onbekende binnen de club, aangezien hij al 4 seizoenen heeft gespeeld bij THOS. Het bestuur van de club is verheugd met de komst van Danny als trainer en is ervan overtuigd dat hij goed bij de club past.

Met Danny Jager hoopt SV THOS de komende jaren succesvol te zijn en zijn spelers naar een hoger niveau te tillen. Het bestuur kijkt uit naar de samenwerking met de nieuwe trainer en wenst hem veel succes toe in zijn nieuwe rol bij de club.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button