Incidenten

Nieuwe aanhouding in onderzoek naar geweldsincidenten Groningen

- advertentie -

Amsterdam/ Groningen – De politie heeft op dinsdag 20 februari een 18-jarige man uit Amsterdam aangehouden in het onderzoek naar een reeks geweldsincidenten in Winschoten, Oude Pekela en Groningen.

- advertentie -

Het onderzoek naar de verschillende incidenten, waaronder meerdere explosies, is al geruime tijd gaande. Dat grotere onderzoek leidde dinsdagochtend naar de 18-jarige Amsterdammer, die in zijn woonplaats is aangehouden. De verdachte zit vast en hij zal zo snel als mogelijk worden verhoord. Hij zit in beperkingen en dat houdt in dat politie en OM nu niet verder op zijn zaak in kunnen gaan.

Onderzoek gaat verder
Het onderzoek naar de verschillende geweldsincidenten gaat verder. Eerder zijn tien aanhoudingen verricht. We sluiten niet uit dat in het onderzoek meer aanhoudingen gaan volgen. Het onderzoeksteam blijft ook op zoek naar tips en informatie, die van waarde kunnen zijn in het onderzoek naar de verschillende incidenten in de provincie Groningen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button