Sport

Voetbalschool Koninklijke Real Madrid komt naar Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De Spaanse voetbalclub Real Madrid komt naar Nederland via hun stichting Fundación Real Madrid, bij voetbalvereniging WVV. De succesvolle voetbalschool biedt vijfdaagse voetbalkampen aan op verschillende locaties in Nederland. Deelname is voor jongens en meisjes van 7 t/m 16 jaar.

- advertentie -

Real Madrid Foundation Clinics blij met partnerclubs
De Real Madrid Foundation Clinics, dé voetbalschool van de Koninklijke, is actief in meer dan 60 landen. Real Madrid gaat in 2024 op meerdere locaties in Nederland een trainingsweek organiseren, WVV is daarvan één. WVV faciliteert en stelt velden, kleedkamers en kantine beschikbaar voor het Real Madrid Voetbalkamp. Meerdere voetbalclubs uit de regio kunnen zich hier voor aanmelden zoals:

VV Bato, VVS Oostwold, Voetbalvereniging BNC, Sportvereniging THOS, VV Nieuweschans, S.V. Drieborg, MOVV, ASVB Blijham, VV Wedde, Voetbalvereniging Bellingwolde, V.V. Westerlee, V.V. Westerwolde,  V.V. Hoogezand, HS88,  TV Bunde, V.V. Noordster, V.V. PJC, V.V. Heiligerlee en Sc Scheemda.

Training
Alle Real Madrid Foundation trainers zijn UEFA gecertificeerd, hebben ruime ervaring met het trainen van jeugd en hebben met succes de opleiding van Real Madrid doorlopen. Het trainingsprogramma is samengesteld volgens strenge eisen en gelijk aan hoe de talenten dagelijks trainen bij de fameuze jeugdopleiding die haar thuisbasis heeft in Ciudad Deportiva op Valdebebas.

Hun werken aan de “sterke en zwakke” punten en verbeteren de potentie met de modernste trainingstechnieken en –methodes, zoals Tracktics en de Adidas Smartball. Je traint als een échte prof en leert wat het betekend onderdeel te zijn van een team. De Real Madrid Clinics duren vijf dagen van 9.30 uur tot 15.30 uur. Er zijn een beperkt aantal deelnemersplaatsen.

De beste spelers naar Madrid
De meest getalenteerde voetballers tijdens elk Camp worden uitgenodigd voor het “Creator Camp Benelux” Tijdens deze finale worden de beste spelers uitgenodigd voor een training in Estadio Santiago Bernabéu en op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip (inclusief begeleider) zijn voor de Foundation Real Madrid.

Een speciaal ontworpen kleding van Adidas
Hoofdsponsor Adidas heeft speciaal voor de camps een shirt ontworpen. Alle deelnemers ontvangen een complete kledingset van Adidas, bestaande uit shirt, short, sokken, bidon, sporttas en een Adidas voetbal.

Voor alle informatie en aanmelden, klik hier.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button