Op stap

Horeca Winschoten druk met voorbereidingen bezig voor Koningsdag en nacht

- advertentie -

Winschoten – De voorbereidingen voor Koningsnacht en dag Winschoten zijn gaande. Op de vrijdag begint om 20.00 uur muziekfeest op het Marktplein. Na afloop van het muziekfeest kan iedereen de kroeg in, want daar gaan ze door tot diep in de nacht.

- advertentie -

Banda di Festa komt op Koningsnacht Marktplein op zijn kop zetten. Het is de nieuwe partyband sensatie met muzikanten die bekend zijn van de bekende bands uit het circuit waar zij deel van uitmaakten. Het repertoire mag zeer breed genoemd worden en varieert van de moderne hedendaagse hitlijsten tot alle klassiekers vanaf de jaren ’70. Rock, pop, easy listening, meezingers. U vraagt en ‘Banda di Festa’ doet de rest!

Een andere naam voor op het podium met Koningsnacht is zanger Davey van der Sluis, een echte ras entertainer. Bekend van Bloed, Zweet en Tranen en Topper Gezocht.

Koningsdag
De markt, een jaarlijks drukbezocht evenement, zal dit jaar weer bestaan uit een braderie, een rommel vrijmarkt en vele activiteiten. De markt zorgt voor op Koningsdag voor een verbinding tussen het centrum en het Marktplein.

Op Koningsdag begint het muziekfeest om 14:00 uur is de band Yesz genoemd. Een allroundband met een breed repertoire variërend van ballads tot stevige dans- en feestmuziek (pop en rock).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button