Incidenten

Henneplucht uit bestelbus verraadt hennep transport in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De politie in Winschoten heeft afgelopen zondagochtend een drugsvangst gedaan. Een bestelbus die een sterke wietlucht verspreidde werd door een surveillerende politiewagen aan de kant gezet voor controle. En het vermoeden van de agenten bleek juist te zijn; de bestelbus zat vol met hennepplanten.

- advertentie -

In totaal werden er ruim 560 planten in het voertuig aangetroffen, allemaal klaar om geoogst te worden. De planten waren verstopt onder dekkleden en waren tot aan het dak opgestapeld. De bestuurder van de wagen, een 60-jarige man, werd direct aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Na verhoor is de man weer vrijgelaten, maar de politie doet verder onderzoek naar de zaak.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button