Economie

SPAR Nicolai Winschoten doneert 80 boodschappenpakketten aan Stichting De Dichte Knip Oldambt

- advertentie -

Winschoten – SPAR Nicolai in Winschoten heeft een donatie gedaan aan Stichting De Dichte Knip Oldambt. De supermarkt heeft maar liefst 80 boodschappenpakketten ter waarde van €50,- gedoneerd aan de stichting. Deze pakketten zijn samengesteld met behulp van geweigerde- of vrijwillig gedoneerde zegels van klanten van de SPAR.

- advertentie -

De actie liep van december tot en met februari en heeft dus geleid tot een prachtige hoeveelheid aan boodschappenpakketten. Stichting de Dichte Knip gaat ervoor zorgen dat deze pakketten op de juiste plekken terechtkomen, zodat mensen die het hard nodig hebben hiermee geholpen kunnen worden.

De SPAR laat met deze donatie zien dat zij betrokken zijn bij de lokale gemeenschap. De stichting is ontzettend blij met de gulle gift en zal ervoor zorgen dat de boodschappenpakketten goed terechtkomen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button