Incidenten

Forse schade bij ongeval op de Emergoweg

- advertentie -

Westerlee – Op de kruising van de Emergoweg met de D.H. Vinkersweg in Westerlee vond vrijdagmiddag een ongeval plaats met twee auto’s. Gelukkig raakte niemand gewond bij het ongeval. De inzittenden zijn ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar hoefden niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

- advertentie -

De kruising stond vroeger bekend als een beruchte “dodenweg”, waar regelmatig ernstige verkeersongevallen plaatsvonden. De gemeente heeft destijds ingegrepen door meerdere verkeersdrempels aan te leggen en de maximale snelheid aan te passen.

Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak van het ongeval was. De weg werd tijdelijk door de politie afgesloten. Berger Fruitema heeft de beschadigde auto’s afgesleept.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button