Incidenten

Marechaussee treft gestolen Noorse auto op vakantiepark aan

- advertentie -

Oost Groningen – De wachtmeesters van de Koninklijke Marechaussee hebben opnieuw een gestolen voertuig gevonden, dit keer op een vakantiepark. Eerder troffen de wachtmeesters een gestolen Audi A3 aan bij het treinstation in Winschoten. Hier bleek de auto te zijn voorzien van gestolen kentekenplaten die bij een Mercedes thuis hoorden.

- advertentie -

Na deze vondst bij het station in Winschoten, leidde een nader onderzoek de beambten naar het vakantiepark waar ze de Mercedes aantroffen. De Marechaussee heeft geen verdachten aangehouden. De eigenaar in Noorwegen is in kennis gesteld en de auto zal later terugkeren naar de rechtmatige eigenaar.

Lees ook: Gestolen Noors voertuig in beslag genomen bij station Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button