Algemeen

SchuldHulpMaatje Oldambt helpt inwoners tijdens De Week van het Geld

- advertentie -

Oldambt – Van 11 tot en met 15 maart 2024 vindt De Week van het Geld plaats. Tijdens deze week en ook daarna biedt SchuldHulpMaatje Oldambt gratis ondersteuning aan inwoners van de gemeente Oldambt die financiële zorgen of vragen hebben.

- advertentie -

Geldzorgen kunnen veel stress veroorzaken. SchuldHulpMaatje Oldambt staat klaar om te helpen. De daarvoor opgeleide Maatjes bieden ondersteuning bij budgetteren en het oplossen van schulden en bieden een luisterend oor.

Inwoners van gemeente Oldambt kunnen zich gratis aanmelden om kennis te maken met de hulp van SchuldHulpMaatje. De vrijwilligers zijn er om te helpen, ongeacht de omvang van het probleem. “Financiële problemen kunnen moeilijk zijn, maar je staat er niet alleen voor,” zegt Jolanda de Haan, coördinator bij SchuldHulpMaatje Oldambt. “Onze Maatjes staan klaar om te helpen en De Week van het Geld is een goede gelegenheid om contact met ons op te nemen.”

SchuldHulpMaatje Oldambt roept inwoners van de gemeente Oldambt op om contact op te nemen voor gratis ondersteuning bij financiële zaken. Samen werken we aan een financieel gezonde toekomst.

Contact opnemen is heel eenvoudig: vul het formulier in op www.shmoldambt.nl/hulp-bij-schulden, mail naar info@shmoldambt.nl of bel 06-15377069. Er wordt dan direct een afspraak gemaakt om kennis met elkaar te maken.

SchuldHulpMaatje Oldambt
SchuldHulpMaatje Oldambt is opgericht in 2017 en werkt effectief samen met kerken, gemeente Oldambt, maatschappelijke organisaties en andere hulpverlenende instanties, zoals STAP, Leger des Heils, Humanitas, Sociaalwerk Oldambt en de Volkskredietbank.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button