Sport

Jeugdafdeling V.V. Westerlee in nieuwe tenues

- advertentie -

Westerlee – Dankzij André Miltenburg Tuin- en Parkmachines heeft de jeugdafdeling van V.V. Westerlee een buitengewone boost gekregen, dit door het sponsoren van gloednieuwe tenues voor de JO11.

- advertentie -

Met de heropleving van jeugdteams bij V.V. Westerlee sinds het begin van dit seizoen, markeert deze genereuze bijdrage een mijlpaal in de voortdurende inzet voor de ontwikkeling van jonge talenten binnen de club.

Hymke Meis, bestuurslid jeugdzaken bij V.V. Westerlee, benadrukte het belang van dit initiatief: “We zijn begin dit jaar gestart met het opzetten van nieuwe jeugdteams, en dit heeft tot nu toe geresulteerd in een JO11 & JO8. Zoals het nu lijkt, zullen we hier volgend seizoen een JO9 aan toevoegen en zo komen we op minimaal 3 jeugdteams en er zit nog meer in het vat. Onze JO11 doorschuiven naar de JO12. De oude tenues waren niet meer geschikt, dus waren we erg blij met deze gulle gift van André!”

André Miltenburg zelf deelt zijn motivatie achter deze gulle geste: “Het is belangrijk dat de jeugd actief bezig is, dit is goed en gezond. Daarnaast bevindt mijn zaak zich in Westerlee en vind ik het belangrijk om de lokale club te ondersteunen.”

Deze genereuze bijdrage van André Miltenburg Tuin- en Parkmachines onderstreept niet alleen het belang van sport en beweging voor de jeugd, maar ook de waarde van lokale betrokkenheid en samenwerking binnen het dorp.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button