Algemeen

Ga op zoek naar het gouden ei in Oldambt en maak kans op mooie prijzen

- advertentie -

Oldambt – Heb je zin om eieren te zoeken op Eerste Paasdag? Dat kan! Door heel Oldambt verstoppen wij acht gouden eieren!

- advertentie -

Om 12.00 uur worden de eerste twee eieren verstopt, de hints om te zoeken vind je op de website en app van OldambtNu.nl. Deze eieren zoek je tot 13.00 uur, tenzij ze uiteraard eerder worden gevonden. Nadat deze eieren zijn gevonden publiceren we de hints van de volgende eieren op de website. We verstoppen 2 eieren tegelijk. De tips voor de locatie van de eieren vind je op OldambtNu.nl, bekijk de website dus regelmatig!

Dankzij de sponsoring van verschillende bedrijven kun je cadeaubonnen winnen van Bosma Wonen Winschoten, ’t Schakeltje Midwolda, BOB Autowas Winschoten, Venema Finsterwolde, Gepetto Winschoten, Welkoop Winschoten, t Stadshuys Winschoten en Roggeveld Fietsen in Scheemda.

Elk ei bevat een cadeaubon van een van de sponsoren. Er is slechts één prijs per ei beschikbaar, dus wees snel! Er zijn in totaal acht eieren en dus acht prijzen te winnen. Succes met zoeken!

Voorwaarden:

  1. Prijzen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.
  2. Heb je een ei als eerst gevonden, meldt je dan bij iemand van OldambtNu die ter plekke in de omgeving is.
  3. Heb je gewonnen, dan mag je helaas niet meer meedoen in de zoektocht naar de ander eieren, wij willen 8 unieke winnaars.
  4. Door deel te nemen aan de paasactie stemmen deelnemers ermee in dat hun naam en/of foto gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden met betrekking tot de actie, zonder enige verdere vergoeding of toestemming.
  5. OldambtNu.nl behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment te annuleren, op te schorten of te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving, als dit om welke reden dan ook nodig wordt geacht.
  6. Voor vragen of opmerkingen over de actievoorwaarden kunnen deelnemers contact opnemen met OldambtNu.nl.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button