Economie

SPAR Nicolai Winschoten voegt met SPAR FoodClub smaak toe aan winkel

- advertentie -

Winschoten – Op 19 maart opende de vernieuwde SPAR Nicolai aan Amstelstraat 1. De getransformeerde winkel biedt naast het herkenbare assortiment een ruime keuze aan lekkere, verse en makkelijke producten door de komst van een nieuw concept: SPAR FoodClub.

- advertentie -

In een wereld waarin mensen constant onderweg zijn en traditionele eetmomenten vervagen, lanceert SPAR Nicolai een initiatief dat perfect past bij dat nieuwe leefritme. De SPAR FoodClub is dé plek waar je voor élk moment van de dag terechtkunt: ontbijt, koffie, lunch, tussendoor en diner. Klanten vinden hier niet alleen de lekkerste, verse gerechten die je zintuigen prikkelen, maar ook een warm welkom.

Dat is niet alleen een antwoord op de behoeften van de moderne maatschappij, maar ook een strategische zet om het convenience segment te domineren. SPAR nodigt consumenten uit om te ervaren hoe de FoodClub het gemak en de smaak van dagelijkse maaltijden herdefinieert. We brengen gezond en lekker eten gemakkelijk dichtbij.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Winkelgemak
De vernieuwde SPAR-winkel in Winschoten zet na de metamorfose nóg meer in op het winkelgemak van de consument.

Nicolai is enthousiast: “Het leven in de buurt makkelijker, lekkerder en leuker maken, dat is waar ik voor sta. Met de SPAR FoodClub onderscheid ik me door genieten eenvoudig te maken, ongeacht het moment van de dag; van ’s ochtends tot ’s middags, ’s avonds én tussendoor. Met een gevarieerd menu biedt de SPAR FoodClub een breed scala aan heerlijke gerechten, zoals tosti’s, belegde broodjes, panini’s ,koffie, salades, Verse maaltijden en hartige en zoete snacks.”

Daarnaast bereiden we alles Vers en kunnen we bijvoorbeeld Pizza’s in 2 minuten afbakken en is het product in totaal in 3 minuten klaar voor Take Away! U kunt tevens ook gebruik maken van onze verschillende bezorg- en afhaalmodules op deze website.

We hebben een online Lunchservice, Pizzaria, en Boodschappenservice. Binnenkort zijn wij ook te vinden op Thuisbezorgd.nl.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button