Algemeen

Erik en Greetje van ‘Snackbar Menno’ danken iedereen voor alle bloemen en kaarten

- advertentie -

Winschoten – Snackbar Menno aan de Stationsweg is na 20 maanden gesloten te zijn geweest weer open. De oorzaak van deze sluiting was een incident voor de zaak, waarbij uitbater van deze zaak Erik Ufkes zo zwaar ten val is gekomen, dat hij er een gecompliceerde heupfractuur en een gebroken pols er aan over heeft gehouden.

- advertentie -

Na een lange periode van revalidatie en herstel, staat Erik samen met zijn vrouw Greetje weer achter de toonbank van deze bekende Winschoter zaak, die hij in 1991 van zijn vader Menno Ufkes heeft overgenomen. Menno is deze zaak al in 1968 begonnen en bestaat dit jaar dus al 56 jaar.

Weg weer vinden
Het viel niet mee om na zo’n lange tijd weer aan de slag te gaan. “Ik moest weer de weg vinden in mijn eigen zaak. De pincodes van de kassa en de pinautomaat was ik totaal vergeten. Ook de producten die wij verkochten waren soms niet meer verkrijgbaar. En ook de producten die ik opnieuw moest bestellen waren ineens 20% duurder geworden. Zo liep ik overal tegenaan”, aldus Erik.

Wat wel gelijk is gebleven zijn de openingstijden: maandag, woensdag donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 20:00 uur.

Dank
Verder willen ze iedereen bedanken, die tijdens het herstel, maar ook nu tijdens de opening aan hun hebben gedacht met bloemen, kaarten et cetera.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button