Economie

Mobiele douche of complete badkamer te huur bij Prerent.nl

- advertentie -

Midwolda – Het verbouwen van een badkamer is iets waar veel mensen vaak tegenop zien. Geen douche, geen toilet en dat voor een langere periode. Prerent.nl uit Midwolda heeft de oplossing te huur: een mobiele douche of zelfs een complete badkamer.

- advertentie -

Niet thuis kunnen douchen is toch vaak een belemmering voor een verbouwing van een badkamer, zeker wanneer dit een aantal weken duurt. Door een mobiele douche unit te plaatsen, is dit probleem eenvoudig opgelost. Eigenaar Hans van Erp van Prerent.nl legt uit: “Een douche unit is slechts 79cm breed en 198 hoog. Daarmee is deze vrijwel overal binnen te plaatsen.”

(lees verder onder de foto)

Foto: Prerent.nl

Praktische douche
De douchecabines zijn van een zware degelijke kwaliteit, hebben een elektrische boiler en een thermostaatkraan. “Elke huurder krijgt een fris nieuw douchegordijn,” zegt Hans. “En uiteraard zorgen we dat alles correct wordt aangesloten. Het enige wat er nodig is, is water aanvoer, een afvoer en een wandcontactdoos voor de stekker. Het afvoeren kan in een putje in de vloer maar ook via een wasbak of op de wasmachineafvoer, omdat er standaard een pomp bij wordt geleverd die het afvalwater ook omhoog kan pompen.”

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Complete badkamer
Wie tijdens een verbouwing eigenlijk een complete badkamer niet kan missen, kan bij Prerent.nl terecht. De mobiele badkamer is compleet uitgerust met douche, wc, wastafel en uiteraard verwarming, verlichting en goede ventilatie mogelijkheid. De aanhanger is 1.85 breed en wordt vaak op de oprit of in de tuin geplaatst. “We zeggen, een goede voorbereiding is een pré, dus vooraf bespreken we de mogelijkheden en opties en denken graag met de klant mee.”

(lees verder onder de foto)

Foto: Prerent.nl

Informatie
Met vijf douchecabines en de complete mobiele badkamer, is Prerent.nl in de hele provincie Groningen te vinden. Op de website www.prerent.nl is een kaartje waar Prerent.nl kan komen bezorgen en aansluiten. Heeft u vragen? Ook hiervoor kunt u veel antwoorden vinden op de website, of stuur een mailtje naar info@prerent.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button