Algemeen

Vind een gouden paasei en win – nummer 5 (gevonden)

- advertentie -

Oldambt – Dit ei is gevonden! Op naar de volgende.

- advertentie -

Heb je zin om eieren te zoeken? Dat kan! Door heel Oldambt verstoppen wij acht gouden eieren met leuke prijzen! Het eerste ei ligt klaar en kun je vinden met onderstaande hints. De eerste die het ei vindt wint een prijs.

Hints nummer 5
Onze gemeente telt op dit moment nog 3 treinstations, welke niet meer allemaal dienst doen voor dit vervoersmiddel. Dit soort monumentale gebouwen krijgen vaak een andere functie na een renovatie. Zo ook deze locatie in onze gemeente. Al zorgen ze ervoor dat de huidige ervaring zeer zeker in nauw contact staat met onze Groninger landbouwgeschiedenis en de oude ambachten. Met een hippe workshop als tegenhanger.

Weet jij bij welk object in Oldambt dit ei ligt? Kom zoeken! Dit ei is verstopt om 14.00 uur, je hebt een uur te tijd om het ei te zoeken, tenzij het ei gevonden is.

Prijzen
Dankzij de sponsoring van verschillende bedrijven kun je cadeaubonnen winnen van Bosma Wonen Winschoten, ’t Schakeltje Midwolda, BOB Autowas Winschoten, Venema Finsterwolde, Gepetto Winschoten, Welkoop Winschoten, t Stadshuys Winschoten en Roggeveld Fietsen in Scheemda.

Elk ei bevat een cadeaubon van een van de sponsoren. Er is slechts één prijs per ei beschikbaar, dus wees snel! Er zijn in totaal acht eieren en dus acht prijzen te winnen. Succes met zoeken!

Lees meer: Ga tijdens eerste paasdag op zoek naar het gouden ei maak kans op mooie prijzen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button