Sport

“Back in Shape” programma bij Crossfit Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Ben jij er helemaal klaar mee om die vervelende overtollige kilo’s met je mee te dragen? Voel je je niet meer zelfverzekerd in je eigen lichaam? Of kriebelt het om weer vol energie aan de slag te gaan en jouw sportieve doelen te veroveren? Geloof ons, je bent niet alleen!

- advertentie -

Maar vrees niet, want wij hebben geweldig nieuws voor jou! Onze Crossfit box van Crossfit Winschoten staat klaar om je te begeleiden naar een functioneel fitte versie van jezelf, waarbij je vol zelfvertrouwen en trots door het leven gaat!

Back in Shape
We presenteren met passie: Het “Back in Shape” programma! Start Programma: De week van maandag 15 April. 10 weken die jouw leven zullen transformeren, laat je motiveren en inspireren tijdens een persoonlijk intakegesprek. Tweewekelijkse metingen die jouw vooruitgang zichtbaar maken: vetpercentage, gewicht, omvang, en nog veel meer!

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

– 2x per week een motiverende groepsles
– Test jouw kracht en conditie twee keer tijdens het programma
– Hou jouw progressie eenvoudig bij met onze Crossfit Winschoten app
– Geen giswerk meer! Wij bieden jou voedingsschema’s en trainingsschema’s die perfect passen bij jouw doelen. Met meer dan 2000 recepten
– Voel je vrij om elke dag te komen trainen in onze inspirerende box
–  Wekelijks verwen jezelf met een heerlijke en gezonde smoothie, speciaal voor jou!
– Stap voor stap begeleiding van A tot Z, want jouw succes gaat verder dan deze 10 weken!

Dit alles voor een absolute knalprijs van slechts €15,- per week.

Maar haast je, want de plaatsen zijn beperkt! Schrijf je vóór Zondag 7 April in en claim je plek in dit geweldige programma! Inschrijven kan eenvoudig via onze website, e-mail of telefonisch (ja, we houden van appjes!):

E-mail: laura.ann.gusky@gmail.com
Laura: 0623925989

Groep 1: maandag 20:30 en woensdag 20:30
Groep 2: dinsdag 20:30 en donderdag 20:15

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button