Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Budgetmiddag in Bibliotheek Winschoten, ‘Help! Hoe kom ik rond?’

- advertentie -

Winschoten – Leven met een klein budget is soms een uitdaging. Op 16 april organiseert Bibliotheek Winschoten een leuke, interactieve middag, met tips om geld te besparen, om met geld om te gaan en een ‘potjescheck’. Kledingbank Maxima sluit de middag af met een spetterende modeshow en de eerste 50 bezoekers krijgen een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

- advertentie -

Rondkomen met weinig geld kan lastig zijn. Bibliotheek Winschoten organiseert daarom op 16 april van 13.00 tot 14.30 uur een interactieve budgetmiddag. Verschillende sprekers geven tips om grip op je financiële situatie te krijgen, hoe je kunt besparen en wat je kunt doen als je financieel vastloopt. Ook krijgen bezoekers informatie over de minimaregelingen die er zijn in de gemeente Oldambt.

Wie dat wil kan een zogenaamde potjescheck doen om vast te stellen voor welke regelingen zij in aanmerking komen. Na de potjescheck biedt Schuldhulpmaatje de verdere hulp om daadwerkelijk de regelingen aan te vragen.

Kledingbank Maxima uit Winschoten sluit de middag af met een heuse modeshow. Deze kledingbank is een modezaak waar inwoners van de gemeente Oldambt gratis kunnen komen winkelen. De kledingbank is een modezaak met paskamers, maar dan zonder kassa.

Verschillende organisaties zijn tijdens de budgetmiddag aanwezig om vragen te beantwoorden. Iedereen is van harte welkom, of je nu wel of geen lid bent van de bibliotheek. Meer informatie: r.osenga@biblionetgroningen.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button