Cultuur

25-jarig jubileum: Dames Piratenkoor “The Lady pirates uit Winschoten”

- advertentie -

Winschoten – Het 25 jarig jubileum van The Lady Pirates Winschoten is een mijlpaal die we willen vieren met muziek, plezier en nieuwe avonturen op de zeven zeeën van de zangkunst.

- advertentie -

Met trots en vreugde kondigt The Lady Pirates haar 25 jarig jubileum aan! Al een kwart eeuw lang hebben we de golven van de muziek bevaren, onze stemmen gehesen als ware piraten en het publiek vermaakt met onze zang. Dit jubileum is niet alleen een moment om terug te kijken op al onze memorabele optredens en successen. maar ook om vooruit te kijken naar spannende avonturen die nog voor ons liggen.

Maar wat is een piratenschip zonder haar bemanning? Daarom roepen wij, The Lady Pirates alle dappere vrouwen die hun stem willen laten klinken als golven van de zeeën ,om zich bij ons aan te sluiten!

Of je nu een ervaren zangeres die de zeeën al heeft bevaren, of een nieuwkomer die nog nooit een piratenlied heeft gezongen, bij ons is er altijd plek voor avonturiers uit alle niveaus.

Als je geïnteresseerd bent om lid te worden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via elevelth@gmail.com of kom op dinsdagavond een kijk je nemen in onze kajuit Schortingshuis, Schortingsstraat 6 (achter het O.I.m) in Winschoten. We verwelkomen je graag aan boord!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button