Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Modellen gezocht voor Fashion Event Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 20 april zal Winschoten opnieuw het centrum van de mode worden, want het Fashion Event staat weer voor de deur! Tijdens dit evenement zullen modeshows om 13.30 uur en 15.00 uur plaatsvinden, waar de meest recente collecties aan het publiek worden gepresenteerd. Lokale ondernemers nodigen het winkelend publiek uit om de nieuwste trends voor dit voorjaar en de zomer te ontdekken.

- advertentie -

Het Israëlplein bij winkelcentrum ’t Rond zal worden omgetoverd tot een schitterende catwalk, waarop de nieuwste modepronkstukken schitteren.

Modellen gezocht!
Om deze modeshow tot een nog groter succes te maken, is de organisatie nog op zoek naar mannelijke en vrouwelijke modellen die graag willen mee doen. Meld je aan via info@cityclubwinschoten.

Pascal Meinders, namens City Club Winschoten, deelde zijn enthousiasme: “We kijken enorm uit naar deze prachtige dag, maar we hebben nog modellen nodig voor een aantal bedrijven. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een fantastisch evenement en je passie voor mode te laten zien aan het publiek.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button