Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen
Veel gelezen

File! Tulpenpracht in Reiderwolderpolder trekt massa’s bezoekers aan (video)

- advertentie -

Reiderwolderpolder – In de uitgestrekte Reiderwolderpolder is een kleurenexplosie gaande. De bloeiende tulpenvelden zijn momenteel het decor van een prachtig schouwspel dat honderden, misschien wel duizenden bezoekers trekt, zo ook op deze stralende zondag. De verleidelijke aanblik van de kleurrijke bloemen heeft een ware verkeerschaos veroorzaakt, met files en veel geparkeerde auto’s.

- advertentie -

Het tulpenveld in de Reiderwolderpolder is een magneet voor liefhebbers van natuurpracht en fotografen die op zoek zijn naar het perfecte lentekiekje. Bezoekers genieten niet alleen van het aanzicht van de bloemenzee, maar grijpen ook naar hun camera’s om dit typische lentefenomeen vast te leggen.

Onze fotografen Micha Ploeger, Dave Leeuwerik en Quintin Stoetman namen er een kijkje en maakten de onderstaande foto’s. Ook vlogen we met een drone boven de tulpenveld, vlieg met ons mee!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button