Algemeen

Bewoners van De Emmaheerdt aan de slag met grijper om zwerfvuil op te ruimen

- advertentie -

Winschoten – Gewapend met oranje hesjes en grijpstokken zijn bewoners van de Emmaheerdt rond dit verpleeghuis zwerfvuil gaan verzamelen. Heel veel sigarettenpeuken, papiertjes, blikjes hebben de bewoners van dit verpleeghuis rond dit centrum verzameld en vervolgens in vuilniszakken gedaan. Dit was een actie opgezet door het personeel van dit verpleeghuis, want ze krijgen hiervoor subsidie van de gemeente.

- advertentie -

“Met dit geld kunnen wij weer extra activiteiten organiseren voor de bewoners. Het was deze morgen lekker weer, maar wel behoorlijk koud, vooral in de wind. Het was zeker de moeite waard om dit te organiseren”, zegt Ineke Kluter van De Emmaheerdt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button