Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Ongevallen met fietsers in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Aan de Grintweg in Winschoten heeft donderdag omstreeks 08.35 uur een verkeersongeval tussen een fietser en een brommobiel plaatsgevonden. Een 41-jarige vrouw uit de gemeente Oldambt raakte hierbij gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

- advertentie -

Aan de Udesweg in Winschoten heeft rond dezelfde tijd ook een verkeersongeval plaatsgevonden. Dit betrof een fietser en een bromfiets. De bromfietser is ter plaatse behandeld voor diens verwondingen, de bestuurder van de fiets is voor diens verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button