Sport

26e Opstapcursus Aquilo

- advertentie -

Winschoten – De Winschoter atletiekvereniging Aquilo start zaterdag 4 mei weer met opstapcursussen voor hardlopers. Deze zogenoemde ‘Opstap’ wordt voor de 26ste keer gehouden.

- advertentie -

Er wordt tijdens de ‘Opstap’ acht weken achter elkaar, twee keer per week anderhalf uur looptraining gegeven door KNAU-gecertificeerde trainers op de atletiekbaan van de club of in het Rosarium in Winschoten. Daarnaast krijgen de deelnemers informatie over onder andere hardlopen, trainingsmogelijkheden, kleding en schoenen.

De opstapcursus is bedoeld voor beginners, maar ook voor mensen die al enige hardloopervaring hebben. In acht weken tijd word je begeleid in het opbouwen van je conditie en loop je geleidelijk aan steeds verder en sneller.

De trainingen zijn op zaterdagochtend van 9.00 tot ongeveer 10.30 uur en dinsdagavond van 19.15 tot 20.45 uur. Wie mee wil doen aan de Opstap kan zich aanmelden op de website van Aquilo of stap zaterdagmorgen 4 mei clubhuis Het Noorderhonk aan de Bovenburen 110 in Winschoten binnen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button