Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Entertainment in het centrum van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 20 april is er straattheater in Winschoten! Dit omdat in het centrum het Fashion Event plaats vindt. Daarnaast is de voorjaarsactie vanaf 18 april gaande, maak kans op mooie prijzen! Kortom, veel gezelligheid in Winkelstad Winschoten!

- advertentie -

Nostalgisch Muzikaal Entertainment. Geen gebonk maar gewoon ouderwetse gezelligheid. De Swing-meneertjes brengen smaakvolle, herkenbare, nostalgische muziek in een swingend jasje. Uitnodigend om mee te doen, ’n dansje te wagen of onderuitgezakt bij weg te zwijmelen. Het repertoire bestaat veelal uit crooners, (oude stijl) jazz, swingende Nederlandse meezingers, evergreens en easy listening, zowel instrumentaal als vocaal.

De Klinkers
Streetband “De Klinkers” wordt gevormd door leden van C.M.V. “De Harmonie” en muzikanten die voorheen bij de muziekvereniging hebben gespeeld. Enthousiasme en gezelligheid is de basis voor “De Klinkers”.

Daarnaast is het 21 april koopzondag in Winschoten. De winkels zijn geopend tussen 12.00 en 17.00 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button