Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Fotoserie: Geslaagd Fashion Event in Winschoten toont Voorjaarsmode

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag toonden diverse modezaken hun voorjaarsmode tijden het Fashion Event. Het was een feestelijke dag vol mode en entertainment, met als extraatje een adembenemend optreden van AB Dance, die met 45 leerlingen een prachtige show neerzetten, gevolgd door het langverwachte Fashion Event. Deze was een maand verschoven vanwege het meestal slechte weer in maart. Ook nu spande het erom of het droog bleef. Gelukkig was dit het geval.

- advertentie -

Het Israëlplein bij winkelcentrum ’t Rond transformeerde tot een catwalk, waar diverse deelnemers uit Winschoten hun nieuwste collecties presenteerden. Van korte broeken en zomerjurkjes tot trendy streetwear.
Bezoekers genoten van de kleurrijke creaties en kregen een voorproefje van wat het komende seizoen te bieden heeft op het gebied van stijl en trends. Het Fashion Event trok veel publiek aan, waardoor het plein gevuld was met enthousiaste toeschouwers die de laatste modetrends bewonderden.

Fantastische dag
Met trots presenteren we de nieuwste mode van Winschoten op deze fantastische dag. Het is geweldig om dit te zien in onze stad,” zegt Janou Dekker, mede-organisator van het Fashion Event. De presentatie lag in handen van Agnes Kamp van modeketen Outfit, die met haar expertise en enthousiasme de collecties op de catwalk tot leven bracht. Haar vakkundige presentatie zorgde ervoor dat de kledingstukken straalden en het publiek inspireerden.

“Al met al was het een geslaagde dag waarbij Winschoten zich van zijn meest modieuze kant liet zien. We kijken nu al uit naar de najaarseditie, waar we opnieuw kunnen genieten van de prachtige mode die onze stad te bieden heeft.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button