Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

21-jarige man uit Scheemda raakt gewond bij steekpartij in Veendam

- advertentie -

Veendam – De politie heeft na een steekincident aan de Kleine Belt in Veendam een verdachte aangehouden. Bij het steekincident raakte een 21-jarige man uit Scheemda gewond.

- advertentie -

Dinsdagavond omstreeks 19:15 uur kreeg de politie de melding van een steekincident vanaf de Kleine Belt. “Toen wij daar aankwamen troffen wij het slachtoffer gewond aan voor een woning. De man was aanspreekbaar en is overgebracht naar het ziekenhuis om daar aan zijn verwondingen te worden behandeld.” aldus de politie woordvoerder.

Verdachte aangehouden, onderzoek gestart
De politie kon kort daarop in een woning een verdachte aanhouden. Het gaat om een 21-jarige man uit Veendam. Hij zit vast en wordt verhoord. “Wij zijn direct een onderzoek gestart en hebben met meerdere getuigen gesproken. Ook heeft de Forensische Opsporing sporenonderzoek gedaan. Nader onderzoek moet uitwijzen wat de aanleiding is geweest voor dit steekincident.” laat de politie weten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button