Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

🇳🇱 Koningsdag Oostwold 2024: dit moet je weten!

- advertentie -

Oostwold – De festiviteiten die tijdens Koningsdag worden georganiseerd is in nauwe samenwerking tussen het Jeugd Team Oostwold (JTO) en Café de Jacht, het beloofd een dag vol plezier en vermaak voor jong en oud.

- advertentie -

Het programma bestaat uit meerdere activiteiten, met voor elk wat wils. Vanaf 9:30 uur kunnen de jongste inwoners hun energie kwijt tijdens diverse spellen, georganiseerd speciaal voor kinderen. Maar het hoogtepunt van de dag is ongetwijfeld het jaarlijkse volleybaltoernooi, waar de eerste opslag om 13:30 uur zal plaatsvinden.

De spanning zal stijgen naarmate teams strijden om de overwinning, en tegen 16:30 uur zullen de felbegeerde finales plaatsvinden.

Na een dag vol sportiviteit transformeert het feest zich in de avond naar een muzikaal spektakel, waar Partyzanger Bert Solo van 18:00 tot 21:00 uur het podium zal betreden.

Om de feestvreugde zo soepel mogelijk te laten verlopen, worden bezoekers vriendelijk verzocht om hun auto’s en fietsen te parkeren bij de kerk, zodat het terrein rondom Café de Jacht vrij blijft voor alle festiviteiten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button