Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

🇳🇱 Koningsdag Scheemda 2024: dit moet je weten!

- advertentie -

Scheemda – Na het overweldigende succes van de Koningsdagviering in 2023, belooft de editie van dit jaar nog spectaculairder te worden. Stichting Bruisend Scheemda nodigt iedereen van harte uit om samen de verjaardag van Koning Willem-Alexander op grootse wijze te vieren.

- advertentie -

Ook dit jaar zullen de festiviteiten plaatsvinden op het vertrouwde Vredenhovenplein te Scheemda, het bruisende hart van de gemeenschap.

Het programma voor Koningsdag 2024 ziet er als volgt uit:
08:00 uur: Start van de opbouw van de Gratis Vrijmarkt voor Jong en Oud (wees er op tijd bij voor het beste plekje!).

10:00 uur: Officiële opening van de Vrijmarkt voor Jong en Oud, waar iedereen welkom is om zijn of haar waren te verkopen of op zoek te gaan naar unieke vondsten.

12:00 uur: Lancering van het Feestterras, waar bezoekers kunnen genieten van een hapje, drankje en een flinke dosis gezelligheid.

12:00 uur: Aftrap van het Prijzenrad met fantastische prijzen die te winnen zijn.

13:00 tot 20:00 uur: Live muziek verzorgd door DJ Garfield en speciale gast Evert Baptist, die het plein zullen laten swingen tot in de late uurtjes.

Voor de jongere bezoekers is er gedurende de hele dag volop vermaak in de vorm van springkussens, die gratis toegankelijk zijn voor alle kinderen. Daarnaast zijn er activiteiten zoals sjoelbakken, een foodcorner en een ranja-koe om de dorst te lessen.

“Namens Stichting Bruisend Scheemda hopen we jullie allemaal in grote getale te mogen verwelkomen op Koningsdag 2024 op het Vredenhovenplein te Scheemda,” aldus de organisatoren.

Kom en vier samen met ons deze bijzondere dag vol gezelligheid, muziek en plezier!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button