Algemeen

Nieuwe zoekmachine voor bibliotheek PRO Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Vrijdag heeft wethouder Jurrie Nieboer 6 groepen van het PRO Winschoten bezocht . De leerlingen kregen onder andere een inkijkje in de gloednieuwe zoekmachine bij de vandaag door de wethouder geopende schoolbibliotheek. Tijdens de opening werd ook de wedstrijd ‘De weddenschap’ afgesloten. Leerlingen en docenten hebben de afgelopen maanden drie boeken gelezen.

- advertentie -

Samen met een van de leerlingen van de school pakte de wethouder kasten uit en kreeg deze leerling haar bibliotheekpas officieel overhandigd. Fijn om te zien dat de school lezen veel aandacht geeft, of het nu hele boeken zijn, korte teksten of taal die je nodig hebt om straks je vak uit te oefenen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button