Op stap

Woensdag staat Winschoten in het teken van de Duitse Dag

- advertentie -

Winschoten – Op woensdag 1 mei staat Winschoten opnieuw in het teken van de Duitse Dag. De organisatie van de tweede Duitse Dag van dit jaar ligt in handen van Zweep Events. Vanaf tien uur ’s ochtends zullen de straten gevuld zijn met een mix van vlooienmarktstands, braderiekramen en verschillende vormen van entertainment.

- advertentie -

De keuze voor 1 mei als datum voor de Duitse Dag is geen toeval. In Duitsland wordt deze dag gevierd als de Dag van de Arbeid, een nationale feestdag waarop veel winkels gesloten zijn. Dit trekt traditioneel veel Duitsers naar Winschoten, op zoek naar een gezellige en levendige sfeer om de dag door te brengen.

Groot succes
De organisatoren van Zweep Events zijn enthousiast over de verwachte opkomst: “Vorig jaar was de Duitse Dag een groot succes, en we zien dat het evenement alleen maar populairder wordt. Met een gevarieerd aanbod aan activiteiten en kraampjes hopen we zowel lokale inwoners als bezoekers uit Duitsland een fantastische dag te bezorgen.”

Met een mix van winkelen, eten en entertainment belooft de Duitse Dag weer een dag vol plezier en gezelligheid te worden voor jong en oud.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button