Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Meer treinen in het Noorden op Bevrijdingsdag

- advertentie -

Groningen – Samen de vrijheid vieren! Dat staat centraal op de bevrijdingsfestivals in Leeuwarden en Groningen. Voor de festivalbezoekers zet Arriva op Bevrijdingsdag meer treinen in. En als het nodig is, rijden er ook langere treinen van en naar Leeuwarden en Groningen.

- advertentie -

In de ochtend rijden de treinen volgens de zondagdienstregeling. Vanaf 11 uur rijden er meer treinen dan gebruikelijk op zondag. Er rijdt dan op alle trajecten twee keer per uur een trein.

Meer informatie
Plan je reis vooraf, check daarvoor de reisplanner op www.arriva.nl. Naast diverse optredens is er van alles te beleven aan leuke activiteiten in beide steden. Kijk voor meer informatie en het programma op: www.bevrijdingsfestivalfryslan.nl  en/of www.bevrijdingsfestivalgroningen.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button