Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Waterstofbus incident veroorzaakt afsluiting van Stationsweg in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Een deel van de Stationsweg in Winschoten is momenteel niet toeganklijk voor het verkeer vanwege een incident op het busstation. De hulpdiensten hebben het gebied afgezet nadat een detectiesysteem in een waterstofbus van Qbuzz alarm sloeg.

- advertentie -

Volgens de woordvoerder van de brandweer zijn er nog geen bijzondere metingen verricht, en wacht men op een servicemonteur van de busmaatschappij om het probleem te verhelpen. Bovendien weigert de bus volgens de woordvoerder uit te schakelen.

Er zijn geen personen meer aan boord van de bus. De hulpdiensten zijn ter plaatse om de situatie te monitoren en indien nodig verdere actie te ondernemen. De exacte oorzaak van het incident wordt momenteel onderzocht.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button