Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

VCP Oldambt stelt vragen aan gemeente over eventuele heropening openbaar toilet

- advertentie -

Oldambt – Het al lang gekoesterde plan en verhaal om het openbaar toilet aan de Meester Freseman Vietorstraat, door velen ook wel het ‘clubstraatje’ genoemd, weer open te stellen krijgt weer de aandacht.

- advertentie -

De ondernemersvereniging heeft zich volgens de VCP bereid verklaard om de huurkosten op zich te nemen. Naar verluidt zou de gemeente verantwoordelijk worden voor de personeelskosten, wat volgens de Verenigde Communistische Partij (VCP) en de ondernemersvereniging een stap vooruit zou zijn in de klantvriendelijkheid van het winkelgebied.

(lees verder onder de foto)

Foto: Google Streetview | Links de gesloten hekken naar het openbaar toilet

De VCP heeft hierover enkele prangende vragen gesteld aan de gemeente Oldambt. De partij wil weten of deze mogelijkheid reeds is besproken in een overleg tussen de gemeente en de ondernemersvereniging. Dit overleg zou cruciaal zijn voor een soepele samenwerking en financiering. En, is de gemeente bereid de personeelskosten voor haar rekening te nemen?

Fietsenstalling
De VCP vraagt ook of er is gekeken naar de heropening van de (beveiligde) fietsenstalling. Dit zou niet alleen de toegankelijkheid van het winkelgebied vergroten, maar ook de algehele klanttevredenheid verhogen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button