Economie

Brillenfestival bij Butiq in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Butiq kondigt met trots de tweede editie aan van het Brillenfestival op 25 mei 2024! Na het overweldigende succes van vorig jaar belooft deze dag opnieuw een gezellig event te worden van mode, technologie en oogzorg.

- advertentie -

Het Brillenfestival biedt de unieke gelegenheid voor liefhebbers van brillen en zonnebrillen om de nieuwste collecties te ontdekken die speciaal voor deze dag worden gepresenteerd.

Maar het Brillenfestival biedt meer dan alleen brillenmode. Bezoekers worden getrakteerd op verfrissende frozen cocktails, geserveerd vanuit de Cocktailkar. Bovendien kunnen ze een bezoek brengen aan de unieke caravan van Juulz. Deze is tot de nok gevuld met accessoires voor hilarische foto’s die meteen worden afgedrukt als blijvende herinnering aan deze dag.

Het gepassioneerde team van Butiq staat te popelen om de bezoekers te verwelkomen. Ze informeren en adviseren over de geavanceerde apparatuur en technieken die worden gebruikt voor oogzorg bij Butiq. Deskundig advies en persoonlijke service staan centraal bij alles wat zij doen.

Het Brillenfestival vindt van 10:00 – 16:00 uur plaats bij Butiq in Scheemda. Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om deze dag vol stijl, innovatie en vermaak bij te wonen. Meer informatie is te vinden op deze website.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button