Op stap

Winschoter Pinkster Event op Tweede Pinksterdag

- advertentie -

Winschoten – Zoals elk jaar organiseert Zweep Events ook dit jaar weer een sprankelend Pinkster Event op maandag 2e Pinksterdag, 20 mei. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers genieten van een scala aan activiteiten en festiviteiten op de Havenkade, Renselkade en het Industrieterrein.

- advertentie -

Het evenement biedt voor ieder wat wils. Zo is er een braderie met een rommelmarkt, waar snuffelaars en koopjesjagers hun hart kunnen ophalen. Voor de jongere bezoekers is er volop vermaak met schminken en diverse vormen van entertainment. Zo is er een demonstratie van radiografisch bestuurbare model trucks, wat zowel jong als oud zal fascineren.

Liefhebbers van auto’s kunnen hun ogen uitkijken bij Rolling Winschoten, waar vele showauto’s te bewonderen zijn. Deze indrukwekkende verzameling van gepimpte en klassieke voertuigen trekt altijd veel bekijks.

Naast de activiteiten en demonstraties zijn ook de winkels op het Posttil Winschoten geopend, wat een mooie gelegenheid biedt om gezellig te winkelen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button