Economie

BNI in Noord Nederland valt in de prijzen tijdens conferentie in Gent

- advertentie -

Noord Nederland – Afgelopen vrijdag werd tijdens de Nationale BNI-conferentie in Gent een bijzondere erkenning uitgereikt aan BNI Noord-Nederland. De regio werd bekroond als de beste van 2023, een prestatie die vooral te danken is aan de indrukwekkende groei in omzet en het aantal aangesloten ondernemers.

- advertentie -

De stijgende lijn in zowel financiële prestaties als ledengroei was een van de belangrijkste factoren die bijdroegen aan deze prestigieuze erkenning.

Naast deze regionale eer viel ook een persoonlijke onderscheiding te beurt aan Director Consultant Jan Borchers. Hij werd uitgeroepen tot de beste chapterbegeleider van Nederland. Zijn uitgebreide kennis, vechtlust en onophoudelijke inzet waren de fundamenten voor deze bijzondere onderscheiding.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

BNI: Wereldwijd Grootste Zakelijke Netwerk
Business Network International (BNI), met wereldwijd 324.000 leden, is het grootste zakelijke netwerk ter wereld. Ook in Noord-Nederland is BNI sinds 2007 actief. De regio telt inmiddels negen actieve groepen, bekend als chapters, met in totaal 230 aangesloten ondernemers. Deze chapters zijn verspreid van Hoogeveen tot Delfzijl.

(lees verder onder de foto)

- advertentie -
Foto: ingezonden

Vertrouwen en Exclusiviteit
De chapters zijn opgebouwd op basis van onderling vertrouwen en branche-exclusiviteit. Dit unieke concept heeft geleid tot een indrukwekkende gezamenlijke omzet van 18,5 miljoen euro, wat een aanzienlijke bijdrage levert aan de Noordelijke economie.

- advertentie - 

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Wekelijkse Vergaderingen
De werking van BNI is gebaseerd op een wekelijkse vergaderstructuur, waarbij de bijeenkomsten plaatsvinden van 7.00 uur tot 8.30 uur. Na deze energieke ochtendsessies kunnen de ondernemers hun werkdag met nieuwe ideeën en contacten voortzetten.

Aanmelden en Meedoen
Ben je ondernemer en lijkt het je leuk om een keer aan te schuiven bij een van de BNI-bijeenkomsten? Meld je dan aan via Jan Börchers: info@borchers-meesterschilder.nl.

Deze erkenningen onderstrepen het succes en de impact van BNI in Noord-Nederland, en laten zien hoe waardevol netwerken kan zijn voor de regionale economie en individuele ondernemers.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button