Cultuur

Veelzijdig musicus Jaap Zwart geeft concert in Midwolda

- advertentie -

Midwolda – Organist en pianist Jaap Zwart groeide op in een muzikaal gezin en kwam daarmee al vroeg in aanraking met muziek. Zijn eerste muziekonderricht ontving hij van zijn vader Jaap Zwart sr. die hem opleidde tot aan het conservatorium. Momenteel is Jaap Zwart als docent verbonden aan het conservatorium van Amsterdam. Naast zijn werkzaamheden als docent is Jaap Zwart ook actief als concert- en kerkorganist. Hij geeft jaarlijks vele concerten in Nederland en laat tijdens deze concerten blijken een breed repertoire uit te kunnen voeren: van oude muziek tot aan het romantische repertoire.

- advertentie -

Het 33 registers tellende Hintsorgel in Midwolda inspireert Jaap Zwart vanwege de authenticiteit en de grote klankrijkdom van het instrument. Hij geniet van het bespelen dit orgel en brengt zijn publiek in vervoering door zijn muzikaliteit. Op zaterdag 1 juni geeft hij een concert met een gevarieerd programma

Het concert begint om 20.00 uur, kaarten á € 12,– zijn 30 minuten voor aanvang aan de kerk verkrijgbaar.

Dorpskerk Midwolda
Hoofdweg 168
9681 AL Midwolda

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button