Cultuur

Op 22 juni komen kunst en koken samen tijdens Proef Kunst!

- advertentie -

Oostwold – Marleen Dijkdrent (kunstenaar, afgestudeerd aan de WDKA in Rotterdam) onderzocht het Onder. Aards. Bestaan. en dat kreeg vorm in verschillende verticale objecten, gemaakt van biologisch afbreekbare materialen, die uitnodigen om verweven in te raken. Deze interactieve landschapskunst waarmee ze in de zomer van 2024 rond zal reizen is op 22 juni te zien bij Gastronomisch Voedselbos Oogstwold.

- advertentie -

Die dag kun je met Marleen mee door het voedselbos, je laten verwonderen over de wereld onder onze voeten, het Onder. Aards. Bestaan. Raak letterlijk en figuurlijk verweven in de interactieve landschapskunst van Marleen.

En natuurlijk serveren wij er een welkomstdrankje en bijpassende hapjes bij. Het belooft een bijzondere middag te worden  boordevol verwondering en verwevenheid.

Er zijn nog enkele plekken. Meer info en tickets via www.oogstwold.nl/events

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button