Op stap

8e Summerparty van Feestteam ’t Nibbeltje uit Midwolda groot succes

- advertentie -

Midwolda – Het was een avond om niet snel te vergeten in Midwolda. Afgelopen zaterdag vond de 8e editie van de Summerparty plaats, georganiseerd door Feestteam ’t Nibbeltje, een hechte vriendengroep uit het dorp. De organisatie kijkt tevreden terug op het evenement, dat ondanks de voorspellingen van slecht weer gelukkig droog bleef.

- advertentie -

Zo’n 4.000 enthousiaste bezoekers van jong en oud verzamelden zich in de grote feesttent om te genieten van een reeks optredens. Daarnaast had de organisatie meerdere vrijkaarten gegeven aan stichting ‘De Dichte Knip Oldambt’. Wat ooit in 2016 begon als een spontaan idee, is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement met groeiende fans. Sinds vorig jaar vindt het festival plaats in een ruime feesttent, waar voorheen een boerenschuur dienstdeed als locatie.

(lees verder onder de foto)

Foto: Koen Prins (ingezonden)

Line-up van dit jaar
Dit jaar heeft Feestteam ’t Nibbeltje kosten noch moeite gespaard om grotere artiesten aan te trekken en het feest naar een hoger niveau te tillen. Het publiek werd getrakteerd op optredens van de Beatcrooks en Rene Karst, naast lokale favorieten zoals Burdy en Coverband LEAD. DJ Dennis zorgde tussen de acts door voor een onvergetelijke feeststemming, waardoor het publiek geen moment stil hoefde te zitten.

(lees verder onder de foto)

Foto: Koen Prins (ingezonden)

Een festival met toekomst
Met deze succesvolle 8e editie heeft de Summerparty van Feestteam ’t Nibbeltje wederom bewezen een hoogtepunt te zijn in de festivalkalender van Oost Groningen. De groeiende populariteit en het enthousiasme van zowel de bezoekers als de organisatie beloven veel goeds voor de toekomst.

- advertentie -

Volgend jaar staat er ongetwijfeld weer een fantastisch feest op de planning.

- advertentie - 
Foto: Koen Prins (ingezonden)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button