Algemeen

Zondag 9 juni grote rommelmarkt in Speeltuin Heiligerlee

- advertentie -

Heiligerlee – Speeltuin Heiligerlee wordt op zondag 9 juni 2024 omgetoverd tot een levendig marktplein tijdens de grote rommelmarkt. Van 10:00 tot 17:00 uur zullen talloze deelnemers, jong en oud, hun kraampjes opstellen tussen de speeltoestellen.

- advertentie -

De markt biedt een breed scala aan koopjes, van antiek en snuisterijen tot tweedehands kleding. Bezoekers kunnen gezellig slenteren langs de kraampjes en genieten van de vele aanbiedingen. Naast het winkelen is er ook gelegenheid om even tot rust te komen op het terras, waar diverse hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn.

Voor de kinderen is er volop vermaak met een groot springkussen en de gebruikelijke speeltoestellen van de speeltuin. Het belooft een ontspannen en plezierige zondag te worden voor het hele gezin.

Foto: ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button