Algemeen

StartFest Scheemda: Het festival waar alles draait om ontwikkeling

- advertentie -

Scheemda – Op donderdag 27 juni vindt de vierde editie van StartFest plaats in de monumentale oude strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda. StartFest is het grootste werk- en ontwikkelevenement in Noord-Nederland, met 12 festivals verspreid over Groningen en Noord-Drenthe. De eerdere edities in Groningen, Appingedam en Assen waren een groot succes. Deze editie wordt georganiseerd voor inwoners van Oost-Groningen.

- advertentie -

Om 11.00 uur wordt het festival officieel geopend door de wethouders Ellen van Klaveren (Pekela) en Ger Klein (Oldambt). Zij zullen de StartFest spiegel onthullen. De opening wordt aangevuld door een geweldige act van TikTok Tammo.

Iedereen is welkom op StartFest: van jong tot oud, wat de opleiding, werkervaring of achtergrond ook is. We kijken niet naar een CV, maar naar wat iemand kan. Ga in gesprek met werkgevers, doe mee aan leuke doe-activiteiten en volg workshops. Geniet van de beats van DJ Peter Mans Music, doe mee aan een work-out van Hans Gehrkens en zijn Work-out Crew, oefen met solderen, probeer een (nep)koe te melken en pak je kans met het Rad van Fortuin!

Opleiders, bedrijven, branche- en maatschappelijke organisaties laten zien wat ze te bieden hebben. Door doe-activiteiten inspireren we mensen om zich te ontwikkelen. Dit kan zijn (meer) werken, een andere baan, een opleiding starten, vrijwilligerswerk doen of een oriëntatie. Iedere stap is waardevol. Ruim 80 bedrijven en organisaties zijn aanwezig. Gidsen staan klaar om bezoekers te helpen hun talenten en mogelijkheden te ontdekken.

Meer informatie is te vinden op startfest.nl.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button