AlgemeenSport

Marten Luiten geselecteerd voor EK in Oostenrijk

- advertentie -

Winschoten – Bondscoach Monique Peutz kon eigenlijk niet anders dan Marten selecteren voor het Nederlandse U25 team. Tijdens het NK werd Marten met zijn paard Fynona voor de derde keer op rij kampioen in de U25 (onder 25 jaar). Was het vorig jaar voor de tweede keer al bijzonder, deze derde keer een compleet unicum.

- advertentie -

De laatste observatiewedstrijd voor het EK was tijdens het CHIO Rotterdam afgelopen weekend. En ook hier werd Marten met Fynona eerste met bijna 2% verschil op de nummer twee. Dankzij zijn stabiele prestaties is Marten geselecteerd om tijdens het EK van 16 tot en met 21 juli in St. Margarethen in Oostenrijk te mogen strijden voor de medailles.

Foto: Equigeniek (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button