Incidenten

Twee reeën door de brandweer gered uit het water in Beerta

- advertentie -

Beerta – Woensdagavond omstreeks 21:25 uur kwam er een melding binnen van twee reeën die in het water waren terechtgekomen nabij het Wilhelminaplein in Beerta. Dankzij het snelle optreden van de brandweer konden de dieren snel gered worden.

- advertentie -

De brandweer was toevallig al in de buurt voor een oefening, waardoor hun boot al te water was. Dit toeval zorgde ervoor dat de reddingsoperatie in recordtijd kon worden uitgevoerd.

Bij aankomst op de locatie gingen de brandweerlieden direct aan de slag. De reeën werden vakkundig gevangen en uit hun benarde positie bevrijd. Na de succesvolle redding werden de dieren vrijgelaten in het nabijgelegen bos, waar ze hun weg vervolgenden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button