Gemeente

Echtpaar Garst – Tiggelaar viert 60-jarig huwelijk

- advertentie -

Scheemda – Het echtpaar Garst – Tiggelaar vierde vandaag hun diamanten huwelijk. Ter ere van deze bijzondere mijlpaal bracht burgemeester Cora-Yfke Sikkema een persoonlijk felicitatiebezoek namens de gemeente.

- advertentie -

De heer Garst werd geboren op 22 september 1941 in Westerlee. Na zijn opleiding aan de landbouwschool ging hij aan de slag bij een boer. Tijdens zijn dienstplicht werd hij uitgezonden naar Nederlands Nieuw-Guinea. Na zijn terugkeer werkte hij enkele jaren bij een steenfabriek en vervolgens als kabellegger bij de EGD. Op 57-jarige leeftijd ging hij met pre-pensioen.

Mevrouw Garst-Tiggelaar werd op 3 juli 1942 geboren in Scheemda. Als oudste dochter in een gezin van negen kinderen hielp ze na de lagere school ’s morgens bij de meester van de christelijke lagere school en ’s middags in het huishouden van haar moeder. Op een zaterdagavond in Scheemda ontmoetten meneer en mevrouw elkaar tijdens een wandeling. De vonk sloeg over en op 9 juli 1964 gaven ze elkaar het ja-woord.

Hun huwelijk werd gezegend met twee kinderen en twee kleinkinderen. Na de pensionering van meneer zorgden ze samen voor alles in en om het huis. Bij mooi weer gingen ze graag samen fietsen of genoten ze van hun tuin.

Sinds ruim een half jaar woont mevrouw Garst in woonzorgcentrum Nieuw Vredenhoven in Scheemda, waar ze op 26 oktober 2023 naartoe verhuisde. Meneer Garst bezoekt haar dagelijks trouw. Samen met hun kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden, bewoners en personeel van Nieuw Vredenhoven genieten ze van de kleine dingen in het leven.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button