OldambtNu.nl App

- advertentie -

In 2012 is OldambtNu.nl gestart met het brengen van het laatste nieuws uit de regio Oldambt. Een jaar later hadden we een mobiele app, helaas moest deze begin dit jaar (2020) offline. De app vertoonde technische gebreken en was hierdoor niet meer gebruiksvriendelijk. Maar, we hebben sinds eind 2020 een nieuwe app!

OldambtNu.nl App
Door middel van een overzichtelijk nieuwsoverzicht ziet u in één oogopslag het laatste nieuws. U kunt vervolgens op het bericht klikken om verder te lezen. Mocht u het bericht leuk vinden en wilt u dit delen met uw kenniskring kunt u het artikel makkelijk delen via de ‘deel knop’ links bovenin het scherm. Ook kunt u bovenaan in de app snel zoeken per categorie. De categorieën hebben allen zijn eigen kleur en pictogram.

Tip ons!
Onze fotografen en redactieleden weten veel, maar lang niet alles! Regelmatig krijgen we achteraf de vraag waarom iets niet op de website staat. Dit is te voorkomen als u, als lezer van dit nieuwsplatform, ons direct een bericht stuurt. Stuur ons bijvoorbeeld een bericht via het contactformulier in de app.


Voorbeeld: U bent bij een evenement en wil graag uw foto delen met de rest van onze lezers. Dan kan dit middels de functie in de app. Of u ziet iets waarbij u denkt dat het nieuwswaardig kan zijn.


Pushbericht
Door middel van deze app kunnen wij u snel en actueel op de hoogte brengen. Dit kan mogelijk gemaakt worden wanneer u pushberichten toestaat. Dit kunt u zelf aangeven bij instellingen rechts onderin de app. Wij sturen alleen pushberichten als dit écht nodig is. Dit gebeurt dus alleen bij ‘Breaking News’ of bijzondere items zoals Burgernet berichten, NL-Alert etc.

Zéér handig als u actueel op de hoogte gehouden wil worden omtrent het nieuws uit Oldambt

Downloaden
De app is te downloaden voor mobiele apparaten met Android of iOS. Zoek OldambtNu in uw App store of klik op de onderstaande link.

Android
iOS (Apple)

Feedback
Mocht u feedback hebben over deze app, of mist u iets, laat het ons weten via het contactformulier op de site of in de app.

- advertentie -
Back to top button