Gemeente

Start actualisatie gemeentegids 2015

- advertentie -

Akse Media is gestart met het actualiseren van de redactionele adressen voor de aankomende gemeentegids 2015 van Oldambt. De Gemeente Oldambt en Akse Media waarschuwen ervoor dat vaak in deze periode ook malafide bedrijven hun slag proberen te slaan.

- advertentie -Aan alle adressen met een e-mailadres wordt een automatische mailing verzonden door Akse Media.Deze is bij een ieder voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatie periode telefonisch door Akse Media benaderd.

Let op: Indien uw organisatie niet in de gemeentegids 2014 is vermeld dient men zijn/haar organisatie of vereniging zelf aan te melden voor evt. plaatsing in het adressengedeelte.

Men kan voor mutaties en/of aanmeldingen ook zelf op de volgende manieren reageren per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Oldambt) ; telefonisch: 0598-371760 (redactie Akse Media) of schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Oldambt) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder. Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk week 45, 7 november 2014.

 

Gemeente persbericht

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button