AlgemeenGemeente

WiFi zones in Winschoten

- advertentie -

Vanochtend heeft wethouder Broekhuizen de WiFi zone in het winkelgebeid van Winschoten officieel geopend.

Het Actieprogramma Versterking Binnenstad Winschoten maakt een primeur mogelijk in Noord-Nederland. Na de lancering van de digitale winkelstad Winschoten24 is een nieuwe mijlpaal bereikt door het samenwerkingsverband van de ondernemers uit de binnenstad van Winschoten en de gemeente Oldambt.

- advertentie -

 

Winschoten24 is een webplatform waar de ondernemers uit de binnenstad gezamenlijk hun producten promoten en aanbieden. Het merk Winschoten wordt op deze manier dus ook buiten de provincie Groningen actief gepromoot met als resultaat internationale bestellingen voor de webshop. Een Duitstalige versie van www.winschoten24.nl zit dan ook eveneens in de planning.

Deze actieve benadering van de consument via internet breidt zich nu ook uit naar de digitale gastvrijheid in de binnenstad zelf. Na de aanleg van het netwerk en een testperiode gedurende de zomer is nu gratis Wi-Fi beschikbaar voor alle bezoekers van de binnenstad. Ondernemers en gemeente gaan er van uit dat deze gratis Wi-Fi faciliteit de gastvrijheid en beleving van de binnenstad van Winschoten nog verder versterkt.

De door wethouder Broekhuizen onthulde borden, die verspreid in het kernwinkelgebied zijn geplaatst, geven aan dat men een gratis Wi-Fi zone betreedt. De Wi-Fi zone betreft de kern van het winkelgebied rondom de Langestraat.

- advertentie -

 

- advertentie - 

Gemeente persbericht

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button