AlgemeenIncidentenKort nieuws

bestuurster NIET doorgereden na ongeval in Scheemda.

- advertentie -

Scheemda – De bestuurster van een auto die gisteravond in botsing kwam met een 7 jarig jongetje is niet doorgereden na het ongeval.

- advertentie -

Bij een ongeval gisteravond aan de Torenstraat in Scheemda zocht de politie naar getuigen. Bij dit ongeval zouden een jongetje van 7 en een blauwe auto betrokken zijn. Nadat de politie een Burgernet actie had gestart heeft de bestuurster zich meteen gemeld bij de politie. Eerdere berichten gaven aan dat de bestuurster zou zijn doorgereden. Dit bleek achteraf niet het geval. De vader van het jongetje zou zijn zoon in paniek mee naar huis hebben genomen. Van doorrijden is dus geen sprake.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button