AlgemeenKort nieuws

Hakenkruis op Joods monument gespoten.

- advertentie -

Scheemda – Woedend, dat is Pieter Smit, burgermeester van het Oldambt. De aanleiding hiervan is het bekliederen van het Joods monument met hakenkruizen, aan de Havenstraat in Scheemda.

- advertentie -

Drie hakenkruizen zijn er gespoten op het Joods Monument. De buitendienst van de gemeente Oldambt heeft de graffiti zondag weten te verwijderen van het monument zonder enkele schade hier aan toe te brengen. Ook de politie is van dit schandaal op de hoogte en heeft onmiddellijk buurt onderzoek gedaan. Wie iets heeft gezien kan dit melden aan de politie via 0900 8844. Er zijn tot zover geen aanhoudingen verricht. Wel spreekt burgermeester Smit over een walgelijk schandaal.

 

Foto: Google Streetvieuw

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button